Tänään vuorossa makoisaa jauhelihakeittoa, jota perheemme puputtaa seuraavat pari päivää. Järkytyin eilen kaupassa mandariinien hintaa, joten tiukka säästökuuri ja tavallista ruokaa siis tarjolla. Miten hitossa Brunot voivat maksaa lähemmäs 4e/kg? Apua!

Jauhelihakeittoon tulee kevyttä paistijauhelihaa, perunoita, keittovihanneksia, tomaattipyreetä sekä läjä mausteita. Nams! Onneksi tuo meidän pieni riiviö on teräsvatsainen ja innokas syömään kaikkea, joten koko perheen ruokaa tämäkin. Pisteiksi veikkaisin mun tekeleellä 3p/ annos. Jotakuinkin :)

Jälkkäriksi, sekä iltapalaksi eilistä hedelmäsalaattia (päärynä, kiivi, mandariini) sekä Ehramannin maitorahkaa sekä mustikkavadelmasekoitusta.

Ja tietysti kahvia ;) Teepuolella olen löytänyt muutamia uusia suosikkeja, Celestial Seasonilta. Ihania, makeita ja aisteja hiveleviä makuja, aaah!

 

Meidän taloprojekti on hyvällä mallilla. Paljon on jouduttu opettelemaan kantapään kautta, kuinkas muutenkaan...Tällä hetkellä sisätyöt voisivat alkaa, keittiö on tilattu, kodinhoitohuoneen kaapistot on piirrettävänä tehtaalla, kaikki lattialaatat on tilattu ja paneelit on päätetty. Tuntuu hassulta, että puoli vuotta takaperin talomme oli vielä yksi atomipommi ja nyt on jo uudet tilat muurattu, hui!

Ostin kaupasta Painonvartioiden uusimman numeron, sekä KG:n lehden. Kivoja uusia ruokaohjeita olivat molemmat pullollaan, ihana kun talvinumerot ovat täynnä mausteisia ruokia, lämmittää mukavasti jo pelkkä ajatuskin.

Lumista päivää siis kaupunkikirkolta ja keittoa tekemään!