Päätin kuitenkin hypätä viralliselle puntarille vappua edeltävän uhon jälkeen. Ja hyvä että hyppäsinkin, se näytti -600g vähemmän kuin 3 päivää sitten :-) Kokonaispudotus on nyt -19,1kg, eli 900g päästä juhlitaan mun kakskymppisiä! Hui!

Nyt tuli ikävä tauko mun uuteen jumppahullutteluun, ohjaajat ovat zumba- koulutuksessa ja seuraava itsensä nolaaminen tapahtuu vasta tämän kuun puolivälissä. Olen käynyt siis ahkerammin lenkillä, niin koiran kuin vankkureidenkin kanssa. Tänään oli mielettömän lämmin päivä kävellä, aurinko paistoi täydeltä tuutilta ja hiki valui selkää pitkin jo alkumetreillä. Jos pähkäilen vauvan vaatetusta näille keleille, saisin kyllä pähkäillä ihan omaakin pukeutumista :P Luulin kyllä pukeutuneeni fiksusti ja suht kevyesti, mutta ohuehko Icepeakin ulkoilutakki on niin tuhannen tuulelta suojaava, että läkähdyin siihen. Tarvii katsella vaatekomeron kätköistä löytyisikö sieltä mitään kevyempää enää.

Vappukin oli ja meni, se nyt ei poikennut kyllä meidän normaalista arjesta mitenkään. Paitsi että mies osti pikkumiehelle hienon vappupallon perjantaina ja sitä ollaankin ihmetelty kovasti. Tajusin vasta lauantaina, että tämä on meidän ensimmäinen vappu perheellisenä ja kyllä mä nautein siitä tunteesta! Mennään sit vaikka vuoden päästä piknikille, nyt päädyin kokkailemaan herkkuja kotona ja katseleen lastenleffoja antaumuksella.