Hieman tiukka ja harhaileva viikko sai arvoisensa päätöksen; -1,2kg kuormasta pois :) Tiukalla ja harhailevalla tarkoitan sitä, että mieleni on tehnyt sukeltaa suklaakylpyyn, syödä pitsaa ja aurajuustonökäreitä paljaaltaan, herkutella juustokakuilla ja mässätä munkkeja kahvin kanssa. Pidin pintani ja tyydyin maustettuihin kasviksiin, broileriin, herkulliseen tuoresalaattiin ja mehukkaisiin päärynöihin. Kiitin itseäni tänään punnituksen jälkeen, job well done my Lady!

Kävin lauantaina toista kertaa Dance & Enjoy- tunnilla hikoilemassa hyvän musiikin tahtiin. Mä olen tainnut löytää kivan harrastuksen, vihdoinkin! Plussaa siitä, että kaikki tunnilla kävijät ovat mulle ventovieraita, en osaa jännittää ja hävetä niin paljoa kun ei ole tuttuja katsomassa. Toukokuun puolessavälissä alkaakin zumba tämän tunnin sijasta, odotan kyllä innolla sitä!

Eilen tein suihkussa havainnon, raskausarvet ei ota lähtiäkseen, ei sitten millään. Toki tiedän, etteivät ne tule koskaan kokonaan häviämään, mutta edes pientä vaalentumista olisi kiva nähdä. Ne kyllä taitaa kuumassa suihkussa helahtaa entistä enemmän punaiseksi, mitä normaalisti ovat. Syksyllä ennen synnytystä, tilasin Huuto.netistä yhtä potentiaalista raskausarpiöljyä, mutta tietysti sen kaupan tekijä osoittautui huijariksi saaden rahani ja minä jäin tyhjin käsin. Oh well, onhan noita kaakaoöljyjä mulla kaappi pullollaan, olisi vain pitänyt aloittaa niillä rasvaus hyvissä ajoin.

Tänään vielä koiran kanssa lenkille, täydelliset naiset ja kuuma sauna. Perfect.

 

(Eilen vedin päälleni lempitakkini, musta polviin asti oleva syksy/kevät- ihanuus, jota ole viimeksi mahtunut pitämään päällä vuonna 2008. Oh the joy!)