Kun se maanantai meni vähän penkin alle, olen ottanut jälleen itseäni niskasta kiinni, herkutellut savustetulla merilohella, tuoreella salaatilla ja mansikoilta ja arvatkaa mitä? Nyt on menty alaspäin, enää 1,1kg tavoitepainoon!

Hurjaa! BMI laskee mukavasti, olo tuntuu hyvältä ja viikko sitten ostamani helleshortsit eivät purista, kun se karsea lomapöhö lähti pois.

Lukas pieni sairastaa inhaa kesäflunssaa, nyt on valvottu enemmän ja vähemmän kaksi yötä =/ Räkää on vaikka muille jakaa, mutta onneksi kuumeelta olemme säästyneet. Pieni mussukka, äidin olo on niin surullinen ja tuskaisa, kun ei saa sormia napsauttamalla oloa paranemaan. Nenä- Friidaa käytän, en osaa/ uskalla käyttää sitä apteekin parempaa versiota, jotenkin pelottaa tunkea sitä letkua niin syvälle sieraimeen. Ja tuo äijä heiluukin sitten siihen malliin jo friidaa käytettäessä, että yksin alkaa olla jo hankaluuksia tyhjentää nenää limasta. Reippaasti leikkii ja touhuaa kuitenkin päivät, hän on nyt jo viikon ajan noussut itse seisomaan tukea vasten, muutama haparoiva askelkin on siinä sivussa otettu. Ja nassikka on alle 8kk! Apua!

<3