Kylppärissäni asustaa nyt eilen iHerbistä saapuneet Giovannin Smooth As Silk Deep Moisture Shampoo, Nutrafix Hair Reconstructor sekä Vitapro Fusion Leave- In Hair Treatment. Olen rakastunut uudestaan hiuksiini! Pitkälle lomalle jäivät sen 7 putelia Tigiä ja sydän itkee verta, kun ajattelen näiden tuotteiden hintaeroa versus hoitotehoa.

Yksi paketti olisi vielä tuloillaan, jojoba- ja kookosöljyä hiuksille, sekä muutama purnukka kaakaorasvaa raskauden runtelemalle kropalleni. Mulla ei ole kyllä kovin suuret odotukset raskausarpien häivytykseen, ajan kanssahan ne siitä hälvenevät, mutta mitäpä sitä ei kokeilisi. Ja molemmat kuuluvat suosikkituoksuihini, saanpahan verhota itseni makeaan pehmeyteen suihkun jälkeen :-)

Jostain kumman syystä olen saanut "luonnollisen" herätyksen. Kait se kuuluu tähän elämäntaparemppaan. Kun olin vielä töissä, tuli hairahdettua monesti kaikkien lentoemojen suosikkeihin ihonhoidossa, mutta en siltikään saanut niistä mitään kicksejä. Jos nyt unohdetaan kaikki kosmeettiset aineet, kaksi kunnon tehokeinoa löytyi jaksamiseen ja ihon kauneuteen; vesi ja kunnon lepo. Voi niitä karmivia kotimaanpomppuja, kun pääsit kellahtamaan hotellin sänkyyn puoli kahden maissa yöllä ja parin tunnin päästä vedit jo tukkaa nutturalle aamun ensimmäiselle lennolle takaisin Hesaan. Yleensä ne menivät kyllä samoilla silmillä, hieman punaa poskiin ja peiteainetta tummille silmänalusille ja eikun käytävälle kärryn kanssa. Yksi tuote kuitenkin jäi elämään kestosuosikin tittelillä, Esteè Lauderin DayWear Plus päivävoide suojakertoimella. Ihan parasta laatuaan! Saa nuivahtaneenkin ihon näyttämään terveellisestä ja hehkumaan luonnollista päivetystä. Riittoisuus tuossa purnukassa on jopa mun kohdalla hitonmoista, vuodessa menee jotakuinkin 2-3 purkkia, eikä tarvitse enää tukkia ihoa meikkivoiteilla. Mineraalimeikkipohjat on vielä suurimmalta osin kokeilematta, kun kerran tämän löysin pari vuotta sitten.

Jahka tuo suuri tuhkapilven aiheuttama lentokaaos helpottaa, tarvii laittaa uutta tilausta iHerbille. Ihan vain varastoon muutama tukkatuote ettei pääse loppumaan ;-)