Kun viime kirjoituksessani kerroin silloin tällöin kaipaavani takaisin yläilmoihin, ei käy kieltäminen etteikö matkakärpäsellä olisi ollut osuutta asiaan.

Seuraavana on luvassa pieni kuvasaaste, kuvat toimivat mun kohdalla paremmin kuin kirjoitus miksi matkailu vaan on niin antoisaa.

Lissabonin jossain ostarilla ihmettelin valtavan suurta marmorista maapalloa, joka pyöri vedessä. Jos olisin löytänyt vastaavan miniatyyrinä, olisin tuonut kotiinkin vastaavanlaisen :P

 

Vastakkaisuuksien Intia. Sitä joko rakastaa tai vihaa, välimuotoon en ole vielä törmännyt.

Yleensä mä vietin puolet päivästä makoilemalla täällä ja polttamalla junttimaisesti nahkani, kerta kerran jälkeen.

 

Päiväkahvi Kanarialla

Varpaiden kastelua Lanzarotella

Ihan liian hyvää jälkkäriä Marbellassa

Masussa on Lukas, ei tuo jälkkäri :P

 

Iltamaisemaa Rodoksella (Pefkos kun tarkkoja ollaan)

Mummo Rodoksen linnoituksella

Ja minä

 

Utuinen aamu Barcelonassa juhannuksena 2008

 

Hotellin ihana sisäpuutarha Lanzarotella

 

Tyrskyisä Välimeri Marbellassa <3

 

Tuoksut, maut, väreet, luonto, ihmiset, meri, hiekka, aurinko, illat, yöt. Onhan noita kokemuksia jo kertynyt, mutta en halua jäädä paikoilleen muistelemaan menneitä, vaan haluan uusia kokemuksia! Seuraava kokemus taitaa olla perheloma sen kaikkine hauskuuksineen ja stresseineen. Muksu rattaisiin ja tai isän kyytiin selkäreppuun ja menoksi!

 

PS. Totuttuun tapaan eilen ei ollut punnitusta, vaan se tapahtuu torstaina. Kuin paljon ihminen voi olla kaavoihin kangistunut, kun parin päivän heitto punnituspäivissä saa pasmat ihan sekaisin?